Industrije

Download PDF

HRplus - upravljanje ljudskim potencijalima

M SAN Grupacija uvela je softversko rješenje za podršku procesima upravljanja ljudskim potenci­jalima

HRplus rješenje je omogućilo sustavnu podršku upravljanju ljudskim resursima u iznimno širokom spektru različitih divizija. Do danas su na istim temeljima i u isti jedinstven sustav uključene sve tvrtke M SAN Grupacije, ukupno njih 26. 

Rješenje

S jednog mjesta radi se obračun plaća za sve tvrtke u 6 država. Također, svi zaposlenici kroz web portal mogu samostalno podnijeti zahtjeve za službena putovanja, povrat troškova, godišnji odmor, promjene osobnih podataka i sl.
Implementacija sustava obuhvatila je uvođenje sljedećih modula: osnovni modul, upravljanje vremenom, obračun primanja, dokumenti i web portal.

Tehnologija

HRplus softversko rješenje za upravljanje ljudskim potencijalima razvijeno je unutar KING ICT i bazira se na Oracle tehnologiji.
HRplus rješenje se integrira s aplikacijama koje tvrtka već koristi te omogućuje različite simulacije i izvještaje.

Rješenja korištena u projektu

HRplus

HR plus rješenje je lako prilagodljivo specifičnim zahtjevima korisnika. Prilagodljivo je i zakonskim propisima pa omogućuje unificirano upravljanje ljudskim potencijalima i kada poslujete u nekoliko država. HRplus se integrira s aplikacijama koje tvrtka već koristi te omogućuje različite …

Saznaj više