Novosti

Imamo pobjednike Code Challenge 2017.


I ove godine bili smo glavni partner Code Challenge 2017 natjecanja u rješavanju manjih problemskih zadataka u ograničenom vremenu u popularnim programskim jezicima. Na natjecanju su sudjelovali studenti Tehničkog Veleučilišta u Zagrebu koji su marljivo rješavali problemske zadatke i tako pokazali svoju izvrsnost koju su TVZ i KING s velikim  zadovoljstvom i nagradili. 

Prvo mjesto i nagradu od 10 000 kuna osvojio je Vedran Kapetanić. Drugo mjesto i nagradu od 5000 kuna osvojio je David Kiš, a treće mjesto i nagradu od 2000 kuna uzeo je Nikola Goluban. Dečki su pokazali znanje, vještinu i razmišljanje 'izvan okvira' pri rješavanju zadataka i korištenju programskih jezika kao što su C, C++, Java, C#, Python stoga su osvojili i prigodne majice s natpisom 'najbolji od najboljih'.

Vedran, David i Nikola su ovom prilikom posjetili središte KING ICT-a gdje ih je dočekao jedan od organizatora natjecanja, naš Aleksander Radovan. Uz kratku prezentaciju o KING-u, pobjednici su imali priliku vidjeti kako izgleda jedan radni dan u KING-u, a upoznali su se i s Ivanom Sinekom, pobjednikom Code.Challenge 2014. koji je zahvaljujući ovom natjecanju iz fakultetskih klupa prešao u poslovni svijet dobivši priliku raditi u KING-u. 

Za kraj su dobili i hvalevrijedan savjet od našeg Ivana koji im je poručio: 'IT svijet je težak i zahtjevan, ali ako pronađete pravu ekipu s kojom ćete raditi, baš kao što je ova u KING-u, onda se ne trebate ničeg bojati.'