Novosti

In memoriam: Saša Vajdić


U velikoj tuzi i boli obavještavamo vas o smrti našeg kolege, prijatelja i velikog čovjeka Saše Vajdića koji je u 48. godini preminuo u ponedjeljak 24. travnja 2017.

Za neke se ljude govori da nikada ne ostare – uvijek žive, rade i razmišljaju isto, s jednakom voljom za životom i jednakom strašću prema radu kojemu su posvećeni. Posljednjih 13 godina, Saša nije samo radio u KING ICT-u, on je živio i bio dio KING ICT-a. Njegova predanost, spremnost, vedrina i pozitivnost našu su kompaniju tvorili boljim mjestom.  

U svojoj trinaestogodišnjoj karijeri u KING-u, Saša se uspješno okušao na nizu pozicija gdje je svakodnevno iskazivao svoju izvrsnost, spremnost na žrtvu i rad koji vodi boljitku firme. Pritom je u svakom trenutku bio spreman kolegama pomoći i priskočiti u nevolji, zbog čega su se svi teški trenuci činili lakšima.

U KING ICT-u radio je na podizanju i vođenju softwareskog odjela, a potom je preuzeo izazovnu ulogu vođenja regionalnih operacija kao Direktor regionalnog poslovanja gdje je konstantno pokazivao svoju izvrsnost i želju za uspjehom. Bez obzira na zahtjevnost svoje uloge i pozicije, Saša je prije svega bio veliki prijatelj i čovjek zbog čega ga KING nikad neće zaboraviti.

Teška se srca opraštamo od našeg prijatelja. Saša, počivao u miru.

Posljednji ispraćaj kolege bit će u četvrtak 27. travnja 2017. u Velikoj dvorani Krematorija na Mirogoju s početkom u 10:40, a sveta misa zadušnica služit će se u crkvi Svetog Ivana Nepomuka u Lučkom u 15:30.