Novosti

KING ICT globalni partner tvrtke Objectivity


Partnerstvo omogućava implementiranje InfiniteGraph - jedinu distribuiranu grafičku bazu podataka u zdravstvenim organizacijama diljem Istočne Europe.

KING ICT postao je globalnim partnerom tvrtke Objectivity kako bi učinio dostupnom za primjenu u zdravstvenim organizacijama diljem Europe InfiniteGraph, jedinu distribuiranu grafičku bazu podataka. Izazovi upravljanja zdravstvenim podacima u stvarnom vremenu te zdravstvenim kartonima pacijenata sve su veći te se organizacije okreću mogućnostima koje pružaju grafovi u pravovremenoj analizi i upravljanju podacima kako bi se otkrile veze među pacijentima, metodama liječenja i podacima. 

„Ovdje u KING ICT-u znamo koliko je važno približiti našim klijentima najbolje i najučinkovitije tehnologije iz cijeloga svijeta," kaže Emil Perić, direktor poslovnog razvoja KING ICT-a. „Drago nam je što smo ostvarili suradnju s tvrtkom Objectivity baš u trenutku kada usmjeravamo pozornost na kritične probleme koji danas preplavljuju sektor zdravstva. Oduvijek smo nastojali ostvarivati suradnju samo s najboljima, a s InfiniteGraph rješenjem uspjeli smo to ostvariti i na području tehnologije grafičkih baza podataka." 

Tijekom posljednjeg desetljeća KING ICT uspješno je ostvario suradnju i implementirao rješenja za poslovno-kritične projekte za razne institucije, među kojima su: Hrvatske autoceste, Hrvatske željeznice, Ministarstvo obrane, Plinacro - operator plinskoga transportnog sustava, Hrvatske pošte, itd. Projekti na kojima rade između ostaloga uključuju upravljanje podacima, virtualizaciju te umrežavanje. KING ICT će koristiti prednosti rješenja InfiniteGraph u rješavanju nekih od najvećih izazova na području upravljanja podacima u zdravstvu. Na primjer, implementacija InfiniteGraph rješenja omogućit će smanjenje troškova u zdravstvu, a povećati kvalitetu zdravstvene skrbi.

„Komplikacije vezane uz velike količine podataka (Big Data) postaju stvarnost u sektorima kao što je zdravstvo, te je od velike važnosti da pouzdana i komercijalno dostupna rješenja u organizacijama implementiraju timovi dovoljno stručni da prepoznaju složene zahtjeve takvih rješenja." kaže Jay Jarrell, izvršni direktor tvrtke Objectivity. „KING ICT ima bogato iskustvo u sektoru što se tiče implementacija rješenja vezanih uz upravljanje podacima te nam je iznimno drago što smo ostvarili ovu suradnju u trenutku kada donosimo nova rješenja za rješavanje stvarnih izazova."

O tvrtki Objectivity, Inc.

Od 1988. godine Objectivity, Inc. vodeća je tvrtka na području NoSQL baza podataka za tvrtke koja pomaže klijentima da iskoriste moć velikih količina podataka (Big Data). Naša vodeća rješenja uključuju: InfiniteGraph, The Distributed Graph Database(TM) i Objectivity/DB, distribuirana i skalabilna baza podataka za upravljanje objektima, omogućuju organizacijama da otkriju skrivene odnose za bolju analitiku velikih količina podataka te da razviju aplikacije uz značajne prednosti vezane uz period potreban za plasiranje proizvoda na tržište te uštede na tehničkom području, ostvarujući veći povrat ulaganja u tehnologije vezane uz baze podataka. 

Objectivity, Inc. predan je uspjehu svojih klijenata. Naši klijenti uključuju: AWD Financial, CUNA Mutual, Draeger Medical, Ericsson, McKesson, IPL, Siemens i Ministarstvo obrane SAD-a. Posjetite Objectivity za više informacija: www.objectivity.com