Novosti

KING ICT na konferenciji JavaCro'16


Konferencija JavaCro'16, održana na Crvenom otoku pored Rovinja od 18. do 20. svibnja, po peti je put okupila Java zajednicu. S više od 250 sudionika i preko 55 predavanja bila je to najveća JavaCro konferencija do sada.

U društvu predavača iz Hrvatske i inozemstva, među kojima je bilo i nekoliko svjetskih Java Championa i evangelista iz Java područja, našli su se i stručnjaci iz KING ICT-a.

Roko Roić i Matija Capan su privukli posebnu pažnju svojih izlaganjem „How to pick a Future Proof Java Architecture for the next 10+ years?“, i popunili najveću dvoranu na konferenciji.

Danijel Mitar i Aleksander Radovan su s temom „JVM Problem Diagnostics“ upoznali sudionike s načinima istraživanja problema u radu Java aplikacija i također izazvali veliki interes među kolegama.

Sudjelovanjem na JavaCro'16 stručnjaci KING ICT-a potvrdili su da su po znanju i iskustvu u ovom području među vodećima u Hrvatskoj i regiji, te da ni po čemu ne zaostaju za globalnim trendovima i tehnološkim ekspertizama u odnosu na njihove inozemne kolege.