Novosti

KING ICT na ovogodišnjem Job Fair 2017


Na najvećem studentskom sajmu poslova u Hrvatskoj, Job Fair 2017, sudjelovao je i KING ICT s ciljem detaljnijeg informanja o prilikama i karijeri u KING-u i predstavljanja projekata na kojima smo radili i na kojima trenutno radimo.Tijekom devetog Job Faira studente smo upoznali s ljetnim praksama i studentskim poslovima s fleksibilnim radnim vremenom u KING ICT-u. Osim što smo im željeli predočiti kako izgleda jedan radni dan u KING-u, studenti su imali priliku saznati o našim brojnim enteprise rješenjima i projektima koji među ostalim doprinose digitalizaciji našeg društva; od online kupnje karata u HŽ-u, softverskog rješenja za službu 112, pa do GIS rješenja, itd. 

Izuzetno smo zadovoljni što smo KING-ove uspjehe predstavili pred auditorijem od tisuću studenata – kolika je bila posjećenost ovogodišnjeg Job Faira. Job Fair je izvrstan primjer suradnje KING ICT-a s obrazovnim institucijama, što kao regionalni sistem integrator provodimo u sklopu naše politike društveno odgovornog poslovanja. 

O JOB FAIRU: 

Job Fair 2017 održao se u srijedu, 17. i  četvrtak, 18. svibnja 2017. na FER-u, u zajedničkoj organizaciji Centra karijera FER-a i studenata KSET a, članova studentske udruge Savez studenata FER-a. Najveći studentski sajam poslova u Hrvatskoj od lani se udvostručio: ove godine na sajmu sudjelovalo je 93 poduzeća iz Hrvatske i inozemstva s kojima su se studenti imali priliku izravno upoznati.