Novosti

KING ICT na Oracle Cloud Day konferenciji


U utorak 16. svibnja u Plaza Event Centru u Zagrebu održava se Oracle Cloud Day konferencija. U sklopu konferencije KING-ov voditelj razvoja poslovanje Nikola Bumber, s g. Tomislavom Zorićem iz Croatia osiguranja, održat će predavanje o KING-ovoj novoj generaciji rješenja za HR management HRplus 5.0 pod nazivom 'Studija slučaja Croatia Osiguranje: Next Generation HR'.  

O HR+ 5.0

Najvažniji resurs svake tvrtke su zaposlenici. Vođeni savjetima klijenata i željom da tvrtkama pomognemo biti uspješnije, stvorili smo novu generaciju poslovnog rješenja za HR management, HR+ 5.0. Na primjeru implementacije rješenja u Croatia Osiguranju saznajte kako se upravljanje ljudskim resursima može digitalizirati, ubrzati i višestruko unaprijediti. Upravljanje organizacijskom strukturom kompanije, selekcijom i zapošljavanjem, karijerama, učinkom zaposlenika, službenim putovanjima i troškovima, izvještavanjima , samo su neki aspekti koje je Croatia osiguranje bitno unaprijedila primjenom ovog rješenja. 

O konferenciji:

U sklopu svoje hrvatske godišnje konferencije, pod motom „Inovacija za rast. Znanje za kontrolu.“, vodeći svjetski proizvođač poslovnog softvera i hardvera Oracle u zagrebačkom će Plaza Event Centru i ove godine okupiti vodeće ljude domaće poslovne i ICT zajednice, informatičke stručnjake te hrvatske i inozemne govornike. Konferencija se održava 16. svibnja u Plaza Event centru u Zagrebu