Novosti

KING ICT postao Zlatni partner Microsofta za CRM


KING ICT postigao je status Gold partnera za CRM (Customer Relationship Management) i time postao prvi partner Microsofta s tom razinom kompetencije u Hrvatskoj.

Stjecanjem Microsoft Gold kompetencije KING ICT je ušao u malobrojni krug Microsoftovih partnera s ovom razinom kompetencije na svjetskom nivou.

Gold Customer Relationship Management kompetencija znači da KING ICT ima certificirane stručnjake za implementaciju rješenja za upravljanje odnosom s korisnicima na Microsoft Dynamics CRM platformi, osposobljene voditelje projekata i uspješne reference dosadašnjih implementacija CRM projekata te da je zadovoljio sve ostale stroge zahtjeve koje tvrtka Microsoft postavlja pred svoje partnere pri certifikacijskom postupku. Za stjecanje ove kompetencije, tvrtke partneri moraju položiti cijeli niz certifikacija, čime dokazuju svoju razinu ekspertize i kapacitet stručnog osoblja.

„Gold kompetencija za područje CRM-a pokazuje našu ekspertizu i usmjerenost na suvremeno tehnološko tržište. Ona je dokaz našeg iznimno dobrog poznavanja Microsoft poslovnih rješenja. Ponosni smo što smo stjecanjem Gold Customer Relationship Management kompetencije ušli u elitni krug Microsoftovih partnera u globalnim okvirima. Ovime smo dodatno potvrdili fokusiranost KING ICT-a na kontinuirano usavršavanje vještina i kompetencija za implementaciju i podršku Microsoftovih CRM rješenja, što nam omogućuje da i dalje svojim korisnicima budemo kvalitetan tehnološki savjetnik koji će im pomoći u zadovoljavanju poslovnih zahtjeva i u postizanju uspjeha.“ izjavio je predsjednik Uprave KING ICT-a Plamenko Barišić

„Ovo priznanje rezultat je kontinuiranog rada i investicija u jedan od najbrže rastućih segmenata Microsoftovih rješenja koji ima ogroman potencijal. KING ICT jedan je od prvih partnera u regiji koji je ostvario najveću razinu kompetencije u Dynamics CRM segmentu, ostvarivši sve potrebne preduvjete za ostvarivanje Gold statusa. Za lokalno i za regionalno tržište, ovo je veliki iskorak prema još većim i kompleksnijim projektima kako u realnom gospodarstvu tako i u Dynamcis CRM projektima u javnom sektoru gdje potreba za ovom vrstom rješenja postaje poslovni imperativ.“ izjavio je Zoran Šegić, regionalni direktor zajednice partnera implementatora Dynamics ERP-a i CRM-a Microsoft Adriatica.