Novosti

Predavanja KING-ovih djelatnika na fakultetima


U 2017. KING ICT je dodatno ojačao suradnju s obrazovnim institucijama sudjelujući na sajmovima karijera, gostujućim predavanjima i predstavljanjima kompanije.

PREDSTAVLJANJE KING ICT-A NA FOI-u

Na Tjednu karijera u organizaciji Fakulteta organizacije i informatike, kolege Danka Patafta i Dragutin Dumić studentima su dočarali kako izgleda jedan dan u KING ICT-u kad se radi na velikim projektima poput Sustava za rezervaciju i prodaju karata osmišljenog za Hrvatske željeznice. Kroz zabavno predavanje studentima su otkrili koje su prednosti zaposlenja u KING-u, kakve sve prilike kompanija zaposleniku nudi i kako izgleda jedan 'tipično netipičan team building' timova u sektoru softverskih rješenja. Također, studenti su iz prve ruke imali priliku saznati koje su to faze projekta i kakve izazove one nose.

GOSTUJUĆE PREDAVANJE NA FER-u

U organizaciji Odjela za menadžment u inženjerstvu i interesne skupine Women in Enginnering Hrvatska u sklopu sekcije IEEE, KING-ova voditeljica implementacije softverskih rješenja Ana Mihaljević na FER-u je održala predavanje 'Smart cilj, uspješan projekt'. Pred punom dvoranom Ana je studentima objasnila procese planiranja i razrade ciljeva pri realizaciji projekta i dočarala kako izgleda jedan dan iz njezine perspektive. Za vrijeme pitanja i odgovora, studenti su pokazali veliko zanimanje o samoj tematici što se u konačnosti pretvorilo u živu raspravu u kojoj je publika imala priliku saznati puno informacija o KING ICT-u, posebice sektoru softverskih rješenja i o projektima na kojima rade.