Novosti

Najavljujemo 11. Dan otvorenih integracija


S posebnim zadovoljstvom najavljujemo da će se Dan otvorenih integracija održati 17. ožujka 2016. u hotelu Antunović u Zagrebu.

Poslovno-informatička konferencija KING ICT-a Dan otvorenih integracija održava se 11. put i ponovno će okupiti nekoliko stotina managera i članova uprava uglednih privatnih i javnih tvrtki, utjecajnih gospodarstvenika i stručnjaka, predstavnika javne i državne uprave.

Krovna tema ovogodišnje konferencije je:

VRIJEME VAŽNIH PROMJENA
Digitalna (i svaka druga) transformacija

 – Znači li digitalna transformacija da svakodnevni život i poslovanje postaju (ne)podnošljiva lakoća postojanja ili je upravo suprotno? 
 – Tehnologija je sazrela i po prvi put sa sigurnošću možemo reći da određuje pravac kojim se kreće uspješan biznis.
 – Koliko smo spremni na kreativnost i nove vrste inovacija u različitim područjima? Jesmo li zreli za digitalizaciju države, društva, tržišta i života? 
 – Što će se zapravo događati u ovom vremenu promjena, u kojem se mijenjaju usluge i potrošači, ponuda i očekivanja, način upravljanja?

O tome ćemo razgovarati s našim predavačima i gostima okruglog stola, koji dolaze iz svih relevantnih krugova - vodećih konzultantskih kuća, velikih i manjih tvrtki s različitim pozicijama na tržištu, iz institucija, politike i javne uprave. 

Najavljujemo izlaganja o velikim projektima koji su u središtu pažnje, a ponovno ćemo i ugodno iznenaditi naše sudionike i goste motivacijskim govornikom i temom.

Poseban i uvijek atraktivan dio naše konferencije je DEMO soba u kojoj ćemo predstaviti najbolja rješenja i projekte implementirane kod naših korisnika.

Pred dovršetak novog zagrebačkog aerodroma, pažnju će sigurno privući i L3 PROVISION2 s kojim pregled putnika i prtljage u zračnoj luci postaje novo tehnološko poglavlje. No u DEMO sobi moći će se vidjeti još mnogo toga, od novosti u e-učenju do rješenja za zaštitu od naprednih prijetnji i malicioznih aktivnosti.

Poslovno-tehnološke radionice na kojima sudionici mogu čuti i naučiti više o novim tehnologijama te sudjelovati u raspravama, pokazale su se izuzetno uspješnim sadržajem naše Konferencije. I ove godine radionice će biti važan dio Dana otvorenih integracija, bit će ih čak 12, u širokom rasponu tema od Inspire direktive do odgovora na pitanje kako web aplikacije učiniti sigurnima, raspoloživima i pouzdanima.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno.

Zainteresirani posjetitelji mogu se registrirati za sudjelovanje na konferenciji na www.king-ict.hr/konferencija, gdje mogu pratiti i sve informacije o događaju.

Registracijom na konferenciju osiguravate:
– pristup predavanjima i radionicama
– pristup DEMO sobi
– stručne materijale konferencije
– konferencijski ručak