Novosti

Novi član Uprave KING ICT-a


Odlukom Nadzornog odbora KING ICT-a, Sendi Radić, dosadašnji Direktor Sektora za realizaciju projekata, imenovan je trećim članom Uprave KING ICT-a.

G. Radić će na razini tvrtke primarno biti odgovoran za segmente efikasnosti i kvalitete isporuke projekata, zadovoljstvo kupaca, kadrovsku i resursnu popunjenost, upravljanje kapitalom, razvoj i implementaciju sustava upravljanja kvalitetom i pripadajućih alata u RH i regionalnim tvrtkama.

Kao tvrtki maksimalno orijentiranoj na zadovoljstvo korisnika, KING ICT-u je iznimno važna odgovorna briga o provođenju kompleksnih projekata i sveukupnom zadovoljstvu korisnika kvalitetom isporučenih rješenja. Sa svojim iskustvom te dosadašnjim radom i unaprjeđenjem procesa kao voditelj u Sektoru za realizaciju projekata, g. Radić se dokazao kao prava osoba za ovu poziciju. Kroz dugogodišnje radno iskustvo stekao je brojne značajne vještine vođenja, rješavanja problema, donošenja odluka i timskog rada, što je i pokazao prilikom vođenja brojnih projekata u KING ICT-u.

G. Radić je završio Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu i Stručni studij upravljanja obrambenim resursima na Sveučilištu za strateške studije i ekonomiku obrane George C. Marshall u Garmisch-Partenkirchenu u Njemačkoj. Unatoč zaposlenju nastavio se dodatno usavršavati te je magistrirao na Obrambenim studijama na Sveučilištu u Londonu.

6 godina svoga života g. Radić je proveo usavršavajući se u inozemstvu - radeći u NATO-ovom Zapovjedništvu združenih snaga u Lisabonu te u UN-ovoj misiji u Sierra Leoneu.