ICT rješenja

INFRASTRUKTURA - Optimizacija informatičkih resursa

Optimizirana IT infrastruktura

Pouzdan temelj za podršku isporuke svojih postojećih, ali i novih proizvoda i usluga

Optimizirana IT infrastruktura je sigurnija, dinamičnija i spremnija podržati rast i razvoj poslovanja od dosadašnje. U mogućnosti je smanjiti troškove za IT povećanjem učinkovitosti korištenja informatičkih resursa, pojednostavljuje upravljanje poslužiteljima i aplikacijama, unapređuje sigurnost te pruža fleksibilnost.

Prednosti

Optimizirana IT infrastruktura tvrtkama omogućava lakšu prilagodljivost promijenjenim uvjetima poslovanja, manje rizičnu i bržu provedbu tehnoloških inicijativa, učinkovito planiranje, analizu i razvoj IT-a, niže hardverske i komunalne troškove za opremanje podatkovnog centra, manje prekida u procesu pružanju usluga klijentima zbog bolje sigurnosti i dostupnosti svih sustava.

Tehnologija

Rješenja za optimizaciju IT infrastrukture namijenjena su raznim tvrtkama, neovisno o području industrije. KING ICT nudi: rješenja za konsolidaciju IT infrastrukture, rješenja za upravljanje IT infrastrukturom, rješenja za pohranu i zaštitu podataka, poslužitelje i sistemsku infrastrukturu te rješenja za podršku korisnicima.