Novosti

Otvorene su prijave za radionicu Jeffa Prosisea


Iza nas su dvije uspješno održane Change Workshop radionice, a u sklopu četvrtog izdanja Change konferencije za vas smo organizirali i treću radionicu koju će održati američki strurčnjak Jeff Prosise.

Jednodnevna radionica, temeljena na Microsoft Azure tehnologiji, održat će se 27. rujna u tvornici Kraš, a svi zainteresirani mogu se prijaviti OVDJE.

O predavaču:

Jeff Prosise stručnjak je za cloud aplikacije temeljene na Microsoft Azure tehnologiji, umjetnoj inteligenciji i strojnom učenju. Suosnivač je Wintellecta, tvrtke koja se bavi razvojem softvera i obukom developera. Autor je devet knjiga i stotine članaka objavljenih u časopisima. Educirao je tisuće programera u Microsoftu te održao predavanja na nekim od najvećih svjetskih softverskih konferencija. Podučava programere kako razvijati aplikacije temeljene na cloudu s Microsoft Azure te ih upoznaje s tehnikama korištenja umjetne inteligencije i strojnog učenja.

O radionici i kome je namijenjena:

Building Cloud-Based Applications for Microsoft Azure

Izrađivat ćete zanimljive stvari poput web klijenta koji koristi Azure Cognitive Services za dohvaćanje pohranjenih slika, te kontejneriziranu aplikaciju koja koristi modul za strojno učenje napisan u Pythonu i izlaže ga pomoću REST API-ja. 

Provedite dan sa svjetski poznatim stručnjakom i naučite sve o razvoju aplikacijskih servisa, cloud pohrani i još mnogo toga.

Što sudionici trebaju donijeti na radionicu:

Donesite Windows prijenosno računalo s Visual Studio 2017 ili 2019 i instaliranim Azure radnim opterećenjem, kao i Azure pretplatu. Besplatne probne pretplate dostupne su ako nemate pretplatu Azure putem svoje tvrtke ili MSDN-a. Većina kodiranja u radionici bit će obavljena u C#.