Novosti

Ne propustite priliku da naučite nešto od svjetski poznatog stručnjaka za poslovnu analizu

Otvorene su prijave za radionicu Tima Listera


Nakon uspješno održane 'Rapid Software Testing' radionice s poznatim testerom Michaelom Boltonom stiglo je vrijeme da održimo još jednu Change Workshops radionicu. U suradnji s Testivalom dovodimo američkog stručnjaka za poslovnu analizu Tima Listera koji će od 23. do 25. travnja održati trodnevnu radionicu u Zagrebačkom inovacijskom centru.

Zajednica IT stručnjaka svakim danom raste, a želja za usavršavanjem je velika, stoga ne propustite priliku da naučite nešto i od svjetski poznatog stručnjaka za poslovnu analizu te se prijavite na 'Mastering the requirements process' radionicu.

PRIJAVA

O TIMU LISTERU

Tim Lister bavi se consultingom, pisanjem i predavanjem. Ima preko 40 godina iskustva u razvijanju softvera, a specijaliziran je za projektiranje poslovnih sustava i upravljanje rizicima. Bavi se i definiranjem poslovne arhitekture projekata, poslovnom analizom, planiranjem, upravljanjem rizicima te otkrivanjem i definiranjem poslovnih zahtjeva korinika.

Jedan je od osnivača Atlantic Systems Guild-a te je koautor brojnih knjiga među kojima su najpoznatije Peopleware i Waltzing With Bears. Gostovao je na raznim konferencijama na kojma predaje o agilnom razvoju te je bio gost predavač na Sveučilištu Stanford.

O RADIONICI I KOME JE NAMJENJENA

Ova radionica predstavlja kompletan proces otkrivanja stvarnih poslovnih potreba korisnika i otkrivanja stvarnih zahtjeva.

Radionica će vam pomoći da pronađete efikasna rješenja za komunikaciju s ključnim dionicima na softverskom projektu kako bi definiranje projektnih zahtjeva bilo jasnije i preciznije.

Naučit ćete kako:

Odrediti prave potrebe vaših klijenata

Otkriti bit poslovanja

Naučiti raznolike tehnike razotkrivanja stvarnih zahtjeva

Napisati zahtjeve koji su kompletni, koje možete pratiti i testirati

Razumjeti ulogu poslovnog analitičara u agilnim projektima

Naučiti kako ispravno definirati funkcionalne i ne-funkcionalne zahtjeve

Precizno definirati opseg projekta

Otkriti dionike (stakeholdere) i držati ih uključenima

Kreirati mockupe i prototipe za otkrivanje skrivenih potreba

Je li radionica za mene?

Da, ako ste poslovni analitičar, analitičar sustava, product owner, voditelj projekta, menadžer ili konzultant, onda je ovo prava radionica za vas! Posebnu će korist imati oni koji su na agilnim projektima