Novosti

Partnerstvo s tvrtkom Global Caché


KING ICT potpisao je ugovor o partnerstvu s Global Caché, tvrtkom specijaliziranom za upravljanje i kontrolu multimedijskih uređaja. Američka tvrtka Global Caché prisutna je na tržištu od 2002. godine.
 
U razvoju svojih proizvoda fokusirana je na otvorene sustave, industrijske standarde, strateško planiranje i inovacije. Takav pristup omogućio joj je da stekne i održava vodeću tehničku i tržišnu poziciju u području kontrole i automatizacije.
 
Kao Strategic Alliance partner, KING ICT će blisko surađivati s tvrtkom Global Caché u razvoju Smart Home koncepta. Koncept pametne kuće (ili Smart Home) predstavlja budućnost modernog stanovanja i omogućava ekonomičan i ekološki osviješten način življenja.
 
KING ICT već ima iskustva u implementaciji sustava pametne kuće. Primjer uspješno izvedenog projekta su sustavi za pametni dom u Ban centru, luksuznom kompleksu u centru Zagreba. Strateško partnerstvo s Global Caché omogućava KING ICT-u unaprijeđenje ponude i usavršavanje kompetencija u ovom važnom području.
 
Više o tvrtki Global Caché i njenim proizvodima i inovacijama pročitajte na: http://www.globalcache.com/