Postani dio našeg tima

Zanima te rad na dinamičnim projektima, s najsuvremenijim tehnologijama? Voliš s drugima dijeliti iskustvo svojih dosadašnjih uspjeha? Uvijek nastojiš pronaći najbolje moguće rješenje za zadatak na kojem radiš? Onda si osoba kakvu tražimo.

Postani dio našeg tima!

KING ICT je mjesto na kojem možeš pokazati svoje sposobnosti, iskazivati i razmjenjivati svoja mišljenja s kolegama, razvijati se i graditi svoju karijeru u IT svijetu.

Naši djelatnici imaju pristup najnovijim tehnologijama. Svakodnevno razvijaju i implementiraju nova rješenja u ključnim ICT spektrima: softverska rješenja, infrastrukturna i mrežna rješenja (aktiva), rješenja tehničke zaštite i pasivna mrežna rješenja. Rješenja koja isporučujemo kreću se od usko specijaliziranih, do onih koja koristi velik broj ljudi u svakodnevnom životu.

Kako bismo mogli svojim korisnicima isporučiti najbolja moguća rješenja, važno nam je da imamo zadovoljne i motivirane zaposlenike, koji će znati i htjeti „zapeti“ kad je potrebno. Ako ti sve ovo zvuči privlačno, a istovremeno si proaktivna i visoko motivirana osoba, profesionalnim izazovima prilaziš s pozitivnim stavom, brzo učiš i spreman/na si za timski rad, pošalji nam svoju prijavu na Posao u KING ICT-u i pruža ti se mogućnost da postaneš dio našeg tima.