Novosti

Posjetitelji su imali priliku dobiti odgovore na svoja pitanja i saznati sve o najnovijim rješenjima KING ICT-a i partnera iz prve ruke

Predstavljena nova rješenja


I na 14. izdanju konferencije Dan otvorenih integracija u Demo sobi je bilo izloženo 20 premijerno predstavljenih rješenja, među kojima su bila nova Kingova rješenja i rješenja naših partnera. Posebnu su pozornost plijenila rješenja namijenjena cyber sigurnosti, rješenja za napredne videoanalitičke koncepte nadzora, KING SFERA te sustav za upravljanje upitima kupaca.

Spomenuti sustav KING Sfera koristi se kao osnovni alat u radu lokalnih i regionalnih žurnih službi kao što su 112, hitna medicinska pomoć, vatrogasci i slično. Omogućuje koordinaciju, međusobnu komunikaciju i dijeljenje podataka između više žurnih službi te se na na taj način sprječava gubitak vremena.

Posjetitelji su pokazali veliki interes i za SAP Retail rješenje. Radi se o industrijskom rješenju za upravljanje maloprodajom koje omogućuje planiranje cijena, objedinjeno upravljanje artiklima, praćenje istraživanja tržišta, nabavu robe te praćenje kupaca i njihovih navika.

Svi oni koji imaju probema s bezbrojnim Excel tablicama i neodgovorenim mailovima razgovarali su sa stručnjacima koji su predstavili Sustav za upravljanje upitima kupaca. Riječ je o rješenju za upravljanje i obradu upita korisnika, a objedinjuje prikupljene upite u strukturiranoj formi te na taj način osigurava pravovremenu korespodenciju.

Za kraj treba spomenuti Smart City, primjenu umjetne tehnologije u gradovima koja nam omogućuje upravljanje prometnom potražnjom te također vrlo bitnog pješačkog prometa.

Sve informacije o predstavljenim rješenjima pronađite na službenim stranicama konferencije Dan otvorenih integracija.