Novosti

S vama dijelimo 15 godina uspjeha!


Hvala vam na povjerenju koje traje već 15 godina. 

Danas smo regionalna tvrtka s iskustvom i referencama vrijednima pažnje. 

Počeli smo kao trgovina informatičke opreme KING Računala, no 2004. je godina našega zaokreta prema sistem integraciji. Već je tada bilo izvjesno da se tvrtka razvija ubrzanim tempom. Povjerenje nam ukazuju novi, veliki korisnici, zapošljavamo sve više ljudi, širimo poslovanje na regiju i ulazimo u nove izazove ponajprije zahvaljujući stručnosti i entuzijazmu djelatnika.  

Danas je iza nas niz kompleksnih integracijskih projekata. Neki od njih dio su svakodnevnog života mnoštva građana, poput ZET-ove elektroničke naplate javnog prijevoza, nadoplate ENC uređaja SMS-om i putem weba, potpuno informatiziranog sustava državne mature i prijave na visoka učilišta, informacijskog sustava e-Matice… 

Dokazali smo svoje znanje, kompetentnost i profesionalizam u različitim projektima, a naročito u poljoprivredi, obrazovanju i energetici. 

Danas smo prisutni u cijeloj regiji. S ponosom potpisujemo realizirane projekte u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Sloveniji i na Kosovu. Podrška našem poslovanju u regiji su uredi u Beogradu, Sarajevu, Skopju i Prištini.  

U partnerskim smo odnosima s globalnim IT tvrtkama, a to našim korisnicima donosi prednosti najnovije tehnologije i prakse. Također, korisnici se mogu osloniti na uvijek dostupnu, razvijenu mrežu servisnih centara u cijeloj Hrvatskoj.  

S ulaskom Hrvatske u Europsku uniju, širimo horizonte na inozemna tržišta. To nam dozvoljavaju znanje i iskustvo te zavidna referentna lista.  

Tijekom 15 godina poslovanja pratili smo promjene na globalnom IT tržištu, a u Hrvatskoj i regiji dali smo doprinos razvoju tog tržišta. Kombiniramo vlastita iskustva s rješenjima naših partnera, no vrijedi naglasiti da su mnoga rješenja koja smo uspješno implementirali plod našeg znanja i mogućnosti. No u svakom slučaju, krajnji cilj svakog našeg projekta je zadovoljan korisnik. 

S pouzdanjem u znanje, profesionalnost i stručnost kročimo prema novim poslovnim izazovima u europskom i regionalnom okruženju. 

Zahvaljujući vam na povjerenju, pozivamo vas da i dalje budete s nama na tom putu.