Novosti

SAP certifikat o poštivanju standarda kvalitete


KING ICT u potpunosti zadovoljava stroge norme o poštivanju standarda kvalitete koje SAP postavlja pred svoje partnere.

Godišnja revizija tvrtke SAP, kojom se provjerava partnerovo poštivanje standarda kvalitete na globalnoj razini, pokazuje da je tvrtka KING ICT u potpunosti zadovoljila stroge norme koje SAP postavlja pred svoje partnere.

Certifikat o poštivanju standarda kvalitete za 2013. godinu (eng. SAP Accreditation for Partner Quality Program) tvrtka SAP dodijelila je KING ICT-u za izvođenje projekata vezanih uz SAP rješenja u skladu sa standardima i procesima kvalitete te za stalno nastojanje da se rješenja unaprijede.

Prema procjeni SAP-ovih revizora, KING ICT se dosljedno i čvrsto drži osnovnih principa kvalitete koje SAP smatra ključnima za uspješnu implementaciju visokokvalitetnog rješenja od razvoja do isporuke te za kasniju stručnu i pravilno usmjerenu podršku.

KING ICT dugogodišnji je partner tvrtke SAP. Ove godine KING ICT je već dobio značajno priznanje za svoje rezultate u okviru partnerske suradnje, prešavši u viši, srebrni partnerski status. Ovaj je certifikat dodatni poticaj KING-ovom timu SAP stručnjaka u dostizanju krajnjeg cilja, a to je maksimalna kompetencija pouzdanog i povjerljivog SAP partnera.