Novosti

HRM rješenje KING ICT-a dobilo oznaku 'Izvorno Hrvatsko' koja se dodjeljuje proizvodima i uslugama na području Hrvatske koji su nastali zahvaljujući inovacijama i razvojno-istraživačkom radu od strane hrvatskih poduzeća

Rješenje HRplus dobilo oznaku 'Izvorno hrvatsko'


Na sjednici Savjeta vizualnog označavanja hrvatskih proizvoda i usluga Hrvatske gospodarske komore pravo na uporabu znaka ‘Izvorno hrvatsko’ dobilo je softversko rješenje KING ICT-a HRplus.

HRplus je HRM rješenje za podršku kvalitetnom upravljanju ljudskim potencijalima. Pojednostavljuje procese upravljanja djelatnicima, upravljanja radnim vremenom, obračuna plaće i evaluacije zaposlenika. Zahvaljujući modularnom pristupu, rješenje se može integrirati s drugim aplikacijama za izradu procjena i drugih izvještaja. HRplus je namijenjen svima koji su uključeni u proces upravljanja ljudskim potencijalima - HR stručnjacima i specijalistima za obračun primanja, menadžerima i zaposlenicima tvrtke. U procesu zapošljavanja HRplus se koristi kao sustav za objavljivanje natječaja, provođenje zapošljavanja i analizu kandidata. Prikuplja svu potrebnu dokumentaciju i automatski je povezuje uz potrebne procese. U sklopu rješenja nudi se self-service HR portal putem kojeg zaposlenici imaju transparentni uvid u svoje podatke i procese poput godišnjih odmor, službenih putovanja, procjene radnog učinka, povijest ili plan karijere.

Voditelji i menadžeri mogu provoditi odobravanje ključnih HR procesa u kolaboraciji sa svojim članovima tima, imaju pristup svim podacima članova tima, upravljanju vremenom uz odobravanje evidencije prisutnosti i odsutnosti zaposlenika te mogu provoditi procjenjivanje poslovnih ciljeva i kompetencija (360 feedback).

Trenutno HRplus koriste brojne kompanije iz Hrvatske i regije, a među njima su Croatia Osiguranje, HPB, Nova TV, JANAF, MSAN Grupacija i brojni drugi. Oznaka 'Izvorno hrvatsko' je znak koji se dodjeljuje proizvodima i uslugama na području Hrvatske koji su nastali zahvaljujući inovacijama i razvojno-istraživačkom radu od strane hrvatskih poduzeća ili građana. Upravo takav proizvod je i HRplus jer je nastao sinergijom znanja, ekspertize i višegodišnjeg iskustva stručnjaka KING ICT-a što je sada potvrđeno ulaskom u odabranom društvo proizvoda s oznakom 'Izvorno hrvatsko'.

Više o HRplus rješenju saznajte ovdje.