Novosti

Sudjelujemo na Adria Security Summitu u Sarajevu


Adria Security Summit jedinstvena je godišnja poslovna konferencija i izložba sigurnosne industrije za zemlje jugoistočne Europe. Ovaj regionalni skup će se održati od 8. do 10. rujna u Sarajevu, a okupit će sudionike iz BiH, Hrvatske, Makedonije, Slovenije i Srbije. Epitet „regionalni“ konferencija potvrđuje i promjenama mjesta održavanja, jer se svake godine održava u drugoj zemlji regije.

Na ovogodišnjoj konferenciji KING ICT sudjeluje kao srebrni sponzor.

Matija Mandić, voditelj odjela Tehničke zaštite i pasivnih mrežnih rješenja u KING ICT-u održat će na konferenciji predavanje „Napredni integracijski koncepti sustava tehničke zaštite“ , u kojem će predstaviti sigurnosne sustave u kontekstu cjelovite integracije, s posebnim osvrtom na primjere iz prakse, te prednosti koje nosi takav sinergijski pristup sigurnosti.

Također, na predavanju će bit predstavljena  konvergentna sigurnosna rješenja u dijelu logičke i fizičke sigurnosti, te važnost integracijskog pristupa u dijelu projektiranja i izvođenja ICT infrastrukture, koja predstavlja temelj svih informacijskih i sigurnosnih sustava.

Više o konferenciji saznajte na linku.