Novosti

Sudjelujemo na FSEC 2016


14. do 15. rujna u Varaždinu održat će se FSEC 2016, konferencija posvećena informacijskoj sigurnosti. 

Osim pomnog odabira tema i predavača, posebnost FSEC konferencije je pružanje mogućnosti za  okupljanje zajednice IT profesionalaca s područja informacijske sigurnosti u Hrvatskoj kako bi razgovarali o trendovima i izazovima s područja informacijske sigurnosti te razmijenili mišljenja i ideje u potrazi za novim rješenjima.

U sklopu službenog programa konferencije, stručnjak KING ICT-a za područje informacijske sigurnosti, Nino Talian govorit će o mogućnostima i prednostima integracije logičke i fizičke zaštite. Tijekom svog izlaganja, sudionicima konferencije, objasnit će na koji način ovom metodom najučinkovitije zaštititi informacije i imovinu te na vrijeme detektirati i spriječiti moguće prijevare i upade. Predstavit će princip povezivanja i usklađivanja niza upravljačkih sustava, čime se korisniku omogućuje da jednom iskaznicom i/ili alternativnim metodama napredne autentifikacije (npr. soft tokenom u pametnom telefonu) vrši prijavu na sustave logičke te fizičke kontrole pristupa.

Osim predavanja, u dijelu demo programa konferencije, sudionici će moći na štandu KING ICT-a vidjeti kako funkcioniraju odabrana rješenja za informacijsku sigurnost te razgovarati s našim stručnjacima o svim izazovima implementacije.

Pozivamo sve zainteresirane sudionike konferencije da dođu na predavanje koje će se održati u srijedu, 14.9. u 17:00h na glavnoj pozornici, kao i da nas posjete na demo štandu.

Više informacija o konferenciji saznajte na FSEC 2016