Novosti

Sudjelujemo na ovogodišnjem Adria Security Summit u Šibeniku


Adria Security Summit je tradicionalna konferencija o sigurnosti, koja se održava od 13. do 15. rujna u Šibeniku u sklopu hotela Solaris. Riječ je o vodećoj godišnjoj konferenciji i sajmu sigurnosne industrije u Jadranskoj regiji, koja obrađuje teme i izazove današnjeg vremena poput zaštite infrastrukture, sigurnost zaposlenika i korisnika usluga, gubitak podataka, napredne integracijske koncepte te moderne tehnologije zaštite. 

Ovogodišnje izdanje posjetit će preko 800 sudionika iz 250 vodećih kompanija iz svijeta sigurnosti i ICT-a. Na konferenciji će sudjelovati i 21 predavač, a među njima je i KING-ov Matija Mandić, direktor sektora tehničke zaštite i pasive koji će govoriti na temu 'Inteligentni sustavi nadzora prometa - Grad Zagreb' kroz iskustvo implementacije sustava Prometnog redarstva u Gradu: Na koji način se kroz sustav automatske video detekcije vozila u prekršaju i neposredan nadzor prometnih redara na terenu te centralizirano procesiranje informacija kroz središnji sustav za kreiranje i izdavanje prekršajnih naloga, svakodnevno nadziru sve kritične točke u Gradu, što predstavlja vrlo važnu nadzornu i sigurnosnu okosnicu?

Na ova i brojna druga pitanja, Matija Mandić odgovara u četvrtak 14. rujna s početkom u 11:45. u kongresnoj dvorani hotela Solaris.

Osim predavanja KING ICT je jedan od sponzora konferencije, a pripremili smo i izložbeni prostor gdje ćemo predstaviti naše cjelovito integracijsko rješenje: KING SITUATION MANAGEMENT. Više o konferenciji pronađite na službenim stranicama.