Novosti

Winshuttle - rješenje za SAP korisnike


Zajedno s partnerom tvrtkom Winshuttle, korisnicima SAP sustava predstavili smo rješenje koje olakšava svakodnevno poslovanje, omogućujući time i pravovremeno donošenje poslovnih odluka. 

SAP rješenje je u svijetu i u Hrvatskoj prihvaćeno kao podrška svim poslovnim procesima, a to potvrđuje činjenica da je to rješenje s najviše implementacija u svijetu. S Winshuttle rješenjem prednosti SAP sustava mogu se još bolje koristiti uz značajnu uštedu vremena.

Prednosti Winshuttle rješenja:

  • Korisnicima SAP-a, Winshuttle softverski proizvodi omogućuju rad sa SAP sustavom direktno iz Excela, Accessa, SharePointa i drugih alata
  • Lakše upravljanje podacima bez obzira je li riječ o masovnom ili pojedinačnom unosu u SAP
  • Smanjenje rizika pogrešnog unosa podataka
  • Mogućnost korištenja prilagođenih formi koje sadrže ulazne vrijednosti, bez potrebe dorade
  • Omogućuje poslovnim korisnicima kreiranje izvještaja bez dodatnog programiranja

Winshuttle rješenje je namijenjeno svim SAP korisnicima, za sve SAP module, u bilo kojoj grani poslovanja.

Predstavljanje Winshuttle rješenja okupilo je više od 40 sudionika. To svjedoči o velikom zanimanju za proizvod koji je Hrvatskoj nov, a u svijetu i Europi prisutan već 10 godina, dok broj korisnika premašuje dvije tisuće. 

KING ICT je partnerstvom postao ovlašteni zastupnik ovog rješenja ne samo za Hrvatsku već i za zemlje regije, Srbiju, BiH, Makedoniju, Kosovo i Crna Goru.

KING ICT je kroz brojne SAP implementacije stekao ugled uspješnog implementatora SAP rješenja. KING ICT ima više od 20 ovlaštenih SAP konzultanata, certificiranih od strane SAP-a, a KING-ova kompetencija za Winshuttle korisnicima donosi zaokruženu, cjelovitu uslugu te mogućnost korištenja SAP sustava na višoj razini.