Novosti

Sigurnosno rješenje koje je jednostavno, otvoreno i automatizirano

Zaštitite sve dijelove svoje mreže


Digitalizacija stvara nove prilike i postavlja nove standardne u Vašem poslovanju. Dinamična radna okolinama iziskuje Vašu stalnu pažnju i najbolja sigurnosna rješenja koja će osigurati Vaše poslovanje i zaštititi Vašu mrežu, vanjsku i unutarnju infrastrukturu.

Naša sigurnosna rješenja omogućuju Vam učinkovito poslovanje jer su jednostavna, otvorena i automatizirana:

Jednostavna - Sigurnosna zaštita treba biti jednostavna i lako primjenjiva, pruža ključne informacije koje su dostupne na jednom mjestu.

Otvorena - Razvijena sigurnosna rješenja odgovaraju postojećim standardima kako bi funkcionirali usklađeno i komunicirali međusobno i neovisno o proizvođaču.Standardizacija omogućuje efikasnije suočavanje s potencijalnim prijetnjama i ugrozima.

Automatizacija - Strojno učenje i automatizacija uvode poslovanje Vašeg IT odjela u novu eru. Pametne tehnologije omogućuju još brže uočavanje prijetnji i pravovremeno odgovaranje na prijetnje.

Zaštita od podatkovnog centra do krajnje točke 

Naša sigurnosna rješenja su jednostavna, otvorena i automatizirana. Pomažu vam u obrani svake točke u mreži: prije, za vrijeme i poslije napada

Vatrozid nove generacije - blokirajte više prijetnji i brže onemogućite potencijalne napade. Firepower je u cijelosti integrirani vatrozid nove generacije koji pruža sigurnosnu zaštitu bez utjecaja na radni učinak mreže.

Napredna zaštita od zloćudnog softvera – pratite i uočite uzorke ponašanja nepoželjnog softvera. Onemogućite svojim korisnicima pristupanje nesigurnim internetskim stranicama. Sve što trebate jest usmjeriti svoj DNS interni servis prema Cisco Umbrella rješenju, a instalacija traje svega nekoliko minuta. 

Analiza šifriranog prometa - Identificirajte sumnjivo ponašanje u šifriranom mrežnom prometu, na način da ga ne morate dešifrirati. Stealthwatch vam omogućuje pregled cijele mreže, uvid u podatkovni centar, u sve podružnice i resurse u cloudu. Prepoznajte skrivene napade s naprednom analitikom sigurnosne zaštite.

Kontaktirajte nas i saznajte više o našoj ponudi sigurnosnih rješenja